Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
MIRCEA BATRANU

Carierista - cartea interzisă

Cartea rostului
Publicata in 2011
From Carierista cartea interzisa
A patra carte: Carierista-Cartea interzisă sau Cartea rostului - publicată în decembrie 2011.
O carte sub semnul florii şi al „seminţei vieţii – seed of life” despre răzvrătirea codului feminin în infernul lumii de azi, sub mottoul:

"

A lăsat armele şi uniforma, s-a rujat şi a plecat… codul ei de femeie se răzvrătise.

"

Nerecomandată celor sub 18 ani, datorită limbajului, uneori obscen! Carierista este definită ca fiind femeia capabilă de orice pentru a parveni! Nu la acest aspect mă refer în carte, nu la oportunism, pupincurism şi lichelism, nu la parvenitismul prin orice mijloace. Dar când ajungi să te căsătoreşti cu jobul eşti pierdut! E valabil şi pentru bărbaţi.

Aceasta este cartea doctorului Eduard Romano!

O spune singur: "Eu sunt Edward Romano, un tip la patruzeci de ani. Am o specializare în psihiatrie şi pregătire în ştiinţele comunicării. Nu, nu am cabinet, nu profesez dintr-un motiv cât se poate de simplu. Sunt consultant în sociologie şi ştiinţe aplicate iar acum lucrez “pentru viitor”. Adică fac trei lucruri, prognoză, sancţiune pe prognoza altora şi participarea în unele grupuri de reflexie. Uneori, aceste activităţi sunt necesare unor proiecte de anvergură, ale diverselor state sau comunităţi."

carierista cartea interzisa Carierista, cartea interzisa ISBN 978-973-0-11870-4carierista cartea interzisa Carierista, cartea interzisa Google Bookscarierista cartea interzisa Carierista, cartea interzisa Corect Books
----------------
NOTA - PRELUARE : PRELUAŢI MAXIM 5 RÂNDURI, MENŢIONAŢI AUTORUL ŞI PUNEŢI LINK PE CONTINUARE! Vă rog să respectaţi drepturile de autor!
Vezi filele postate: Postari in Carierista

proiect literar, pacatele vointei, cartea rostului, codul feminin, feminism, carierism, dreptul copilului, explozia sexuala

Cartea rostului! O carte despre răzvrătirea codului feminin şi infernul lumii de azi!

marți, 1 februarie 2011

Gânduri pentru Cartea rostului


cireasa de pe tort
From Carierista - cartea interzisa
“Iubeşti formele şi-ţi identifici dorinţele cu ele. Dacă eşti pofticios şi prăjitura arată bine, o savurezi. Nu mai contează ce conţine, eşti în formă, fierbi, ţi-e poftă şi trebuie să-ţi astâmperi foametea. Şi nu e vorba de instincte ci de dorinţe.
Am invitat un magician, Phyl, la o întâlnire într-un grup restrâns. Echipat în bucătar, ne-a oferit pe o tavă prăjituri pregătite de el, anunţându-ne că serveşte un cremşnit special.
daveigh chase
Daveigh Chase 
Între două foi de hârtie pusese mămăliga şi deasupra presărase sare. Hârtia se înmuiase bine de tot. Nici vorbă de foitaj şi cremă de vanilie. Cu o paletă, Phyl lua de pe platou şi punea fiecăruia în farfurioară câte o bucată. Toată mâncarea pregătită şi servită până atunci fusese de calitate. Lumea a fost încântată şi a fost gratulat cu tot felul de mulţumiri şi expresii preţioase.
După experiment m-a privit ridicându-şi sprâncenele, strângând din buze şi mişcându-şi aprobator capul  „ce altă probă mai vrei? Şi sexul e tot aşa. Chiar şi viaţa, vino şi vei vedea asta. Important e să doreşti. Dorinţa ne identifică, numai oamenii au înzestrarea asta.”
Am fost cu Phyl în Nordul Europei şi m-a introdus într-un  club select şi ultra discret.  Din motive lesne de înţeles,  în cuprinsul cărţii voi face referire la clubul Phyl şi nu voi utiliza altă denumire. Are dreptate Phyl, magicianul, dorinţele ne identifică şi ca oameni şi ca indivizi,  dar fondul pe care se nasc ele este dat de dreptul intim al trupului şi al sufletului, drepturi ce ţin de codul nostru propriu.
 Multe se explică aşa!
Aţi auzit de “cireaşa de pe tort”?
Cireaşa de pe tort este sclipirea sau valoarea primă a unui eveniment sau obiect iar viaţa e o succesiune de evenimente. Fără “cireaşa de pe tort” viaţa ar fi ternă, cenuşie. Dacă nu o găsim, o inventăm iar pentru diversitatea şi explozia spectacolului vieţii, am înlocuit cireaşa cu vişina dar nu o vişină simplă ci am glazurat-o!
 Vişina glazurată pe tort! E tentantă, imposibil de ignorat sau de ocolit, dulce la atingere şi acrişoară la gust. Ştim asta şi-o căutăm cu toţii pentru că e spectacolul nostru. Aşa sunt şi jocurile de societate, mereu se caută vişina şi mereu cineva îi savurează culoarea distrugându-i rostul.
Captain Melanie Fletcher of in Iraqi city of Basra
Alergând prin viaţă, am găsit prăjituri bune cu adevărat, glazurate, însiropate, cu un colorit viu, plăcut, cu gust bun, însă, după ce le serveai, ţi se făcea o sete cumplită.
 Pusese cineva oare sare pe ele sau erau seci?
Ce se-ntâmplă de fapt?
Privind mai atent, aveam să descopăr că o lume nebună, nebună în alergarea ei, a distrus şi alterat gusturile. Nu numai gusturile dar şi realităţile.
La un momentdat am văzut femei în război, cu arme şi îmbrăcate în uniformă, piloţi pe avioanele de vânătoare.
Femeile dau viaţă, ăsta-i rostul lor, să nască şi nu să ucidă.
 Dar aici era altceva. Şi ele râdeau, făceau gesturi masculine iar la un interviu auzisem aceeaşi placă „o să fac un copil şi-o să-mi văd de ale mele în continuare”.
Cineva se joacă de-a Dumnezeu şi-şi bate joc de valorile noastre umane. A schimbat rosturile! A cui voinţă e asta?
Sau poate că nu mai înţeleg eu ceea ce se-ntâmplă şi de ce s-a schimbat lumea!
russian military soldiers

*****

Un comentariu:

GoogleBooks Cartea rostului

Literatura | Mircea Batranu

Faceți căutări pe acest blog